Nieuwe sponsoren voor Studio Langs de Rijn!

Met trots kondigen wij aan dat we als Studio Langs de Rijn twee sponsoren hebben gevonden in Massage salon Mimosa en Drankenwinkel van Baal allebei uit Arnhem. Door een wederzijdse interesse over Vitesse zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen om te gaan samenwerken en elkaar te versterken. Met Mimosa door bemiddeling met Bennie Burgers van installatiebureau Herestein te Arnhem en Drankenwinkel van Baal als de quizvraag sponsor. Hiermee stopt de samenwerking met Brouwerij de Snor die wij het allerbeste wensen.

telnr 026 303 00 89

Massage salon Mimosa is gevestigd op de kromwijkplaats 4-6 te Arnhem en is gespecialiseerd in massages, voetverzorging, gezichtsbehandelingen en bieden wellness pakketten aan. Daarnaast heeft Mimosa ook al verschillende Vitesse spelers mogen verwelkomen.

Slijterij van Baal

Bij Slijterij van Baal vindt u naast een regulier assortiment uitgebreide collecties wijnen, whisky’s en speciaalbieren, waaronder tal van merken en soorten die u lang niet overal aantreft.
Ze staan bij ons in de winkel, maar alles is tevens eenvoudig te bestellen via onze webshop.
Als goede slijter weten wij wat we verkopen. Wij adviseren u dan ook graag, vanzelfsprekend in onze winkel, maar u kunt ons ook een email sturen.

Geïnteresseerd in meer van onze aanbiedingen? Ga dan naar vanbaaldrankenwinkel.nl of kom langs in onze winkel, Geitenkamp 10-12 te Arnhem.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door

Mimosa-transparant
VanBaal2

Alle rechten voorbehouden 2022 Studio Langs de Rijn. Alle credits aan hen die ons helpen of hebben geholpen